English


Çfarë simbolizon madhësia e gjoksit të femrës tek një mashkull?

Një studim i kohëve të fundit të vitit 2011, është kërkuar për të përcaktuar nëse madhësia e gjoksit të femrave është ndikuar nga dëshira e meshkujve për një marrëdhënie rastësore apo të përhershme.

Shumica e meshkujve preferojnë madhësinë e gjoksit të mesëm dhe të madh, më pak ishin ata meshkuj që vlerësuan gjoksin e vogël. Përveç kësaj, meshkujt që janë të interesuar për një marrëdhënie rastësore, preferojnë gjoksin e mesëm dhe të madh, ndërsa ata meshkuj që janë të interesuar për një jetë seksuale të përkohshme kërkojnë një pamje femre më pak tërheqëse.

Studimet e mëparshme kanë treguar se meshkujt, të cilët janë të interesuar në përvojat seksuale të rastit, vlerësojnë karakteristikat fizike te femra, ndryshe nga meshkujt, të cilët janë më të interesuar në përvojat seksuale në një marrëdhënie të qëndrueshme..
Megjithatë studimet nuk tregojnë asnjë efekt të qëndrueshëm për tipat që thonë se gjoksi i madh i një femre ka lidhje me pjellorinë.

KOMENTE
  • Adrian Ademi12:05 - 14 Prill 2012
    xhoksi i madh eshte skandal, xhoksi i vogel eshte skandal perseri se femren e zbukuron xhoksi vithet. xhoksi mesatar eshte mrekulli se duke i bere masazh mashkulli bohet vete i madh