English


Ukrainaset gjysmë të zhveshura, grabisin trofeun EURO 2012

Dje në Ukrainë një ngjarje e çuditshme ka ndodhur kur një grup i grave ukrainase ka marrë në dorë trofeun e Euro 2012, i cili ishte ekspozuar në një vend publik
juglindje të vendit dhe që priktej të ngrihej në dorë nga lojtarët anglezë.

Aktivistet nga grupi i të drejtave të grave IFemen, të zhveshura në pjesën e sipërme organizuan këtë sulm pasi janë në kundërshtim me organizimin e kampionatit Euro 2012.
Femen thotë Euro 2012, i cili do të zhvillohet në Ukrainë nga 9 qershor në 1 korrik, do të çojë në një rritje të prostitucionit në republikën ish-sovjetike dhevendi do të quhet si një destinacion turistik i seksit në Europë.

Por këto aktiviste dhe më herët në Kiev qenë përpjekur për të rrëmbyertrofeun nga Sheshi Pavarësia.

KOMENTE
  • skenderbeu15:35 - 01 Qershor 2012
    Kosova-republik,ciao
  • Matura Frasheri20:39 - 25 Maj 2012
    Bashkohuni me lojen me lojen me te luajtur nga shqiptaret eRepublik.. Kemi nevoje per ndihmen tuaj per tu mbrojtur kunder pushtimit te perditshem serb. Regjistrohuni ketu http://www.erepublik.com/en/referrer/arditi011
  • Fracesc Pepino15:29 - 22 Maj 2012
    cfar do shtohet me ato ashtu jan te gjitha.detyren do bejen as gje me shum.