English


Katy Perry një princeshë e vërtetë (VIDEO)

Katy Perry përsëri është në "pronësi" të MuchMusic Award. 27-vjeçarja arriti në qilimin e kuq e veshur si një superhero Marvel-esque në një fustan të zi dhe ari me flokë si princeshat e kartonave, duke bërë një hyrje mbresëlënëse.

Katy Perry u rilind si një flutur në skenën e Awards MuchMusic 2012 në Toronto, ajo erdhi si një superhero, pranoi çmimin e saj si vajza e një ministri dhe u ri-lind si një flutur.

Ajo ka qënë e martuar me Russell Brand dhe veshja e saj dukej se i tregonte atij përsëri diçka, ajo është e bukur, ajo di të këndojë ajo di të bëjë gjithçka.

1121

KOMENTE