English

Nënat siriane detyrohen të zgjedhin fëmijën që duhet të vritet

Forcat paraushtarake të Presidentit Bashar Asad, shabiba, thuhet se kanë kryer krime të shumta në pranë Ataman qytetit jugor të Deraa.

Ata kanë ekzekutuar fëmijë para syve të nënave të tyre, pohojnë kryengritësit

Sekretari i përgjithshëm i Lidhjes Arabe, ofron dalje të sigurt për presidentin Asad dhe familjen e tij nëse largohet.

Në Mezzeh, rrethin e Damaskut, 20 burra në pizhame u vranë për shkak se ata dyshohen se kanë ndihmuar rebelët, thonë aktivistët e opozitës.

Forcat qeveritare kanë nisur sulme me helikopter në zonat e kryeqytetit të cilat kishin qenë dikur të mbajtura nga rebelët.

Numri i të vdekurve është rritur në më shumë se 19,000 që nga fillimi i kryengritjes në mars të vitit të kaluar.

KOMENTE