English


Babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura

Zemra e babait Waleed Qadora është e thyre dhe nuk mendon më për veten kur ai shikon 2 bijat e tij të shpërfytyruara dhe të sakatosura.

Janë pasojat e luftës siriane që po shkatërron familje të tëra dhe shumë prej tyre ngelen të dëmtuar për tërë jetën.

Tashmë është vetëm një familje e fokusuar në kmerën e gazetarëve, por të tilla janë me qindra ku të detyruar për të shpëtuar janë larguar në vendet fqinjë si në Jordani.

Vajzat, Kamer dhe Rahafi, 4 dhe 3 vjeç, i kanë mbijetuar sulmit por ato kanë mbetur dhe po trajtohen në Jordani nga ekipi i mjekëve pa kufij për plagët e mara dhe transformimet në lëkurë.
Babai i tyre i pikëlluar thotë se tani mendojmë shyqyr që jemi gjallë ndërkohë më vonë do të mendojë se si vajzat e tyre të kthehen me fytyra normale edhe pse ato të këputin shpirtin kur i thonë të atit, të vetëdijeshme për fytyrën e tyre : "babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura"

KOMENTE
  • Kushtrim Zuzaku22:22 - 01 Tetor 2012
    ja far ma e flliqt se kjo e jonja mu pre e mu myt muslimant ner veti vet te na bon vaki ncnncncncn qeshtu nuk ndodh kurr ne kohet moderne mu myt ner veti te krishtert ZOTI ISHALLA NA RUN MA SHUM NUK DI QKA ME THAN shihni qka i kan ba ktyne vajzave te vogla te cilat duhet me duru tan jeten kto plag nga kush nga "VELLEZRIT MUSLIMAN" te cilet menojne pak ma ndryshe
  • Alb Prizreni08:22 - 22 Gusht 2012
    ALL-LLAHU Ndihmofte :'(