English


Nuk e lë të dashurin të marrë pjesë në skenat e seksit (FOTO)

Shia LaBeouf, aktori 26 vjeçar ka vendosur për të marrë pjesë në skenat e seksit të filmit të tij të ri.
Por fotot tregojnë qartë se ai ka hasur në një kundërshtim të fortë te e dashura e tij e cila nuk ka pranuar që i dashuri të jetë pjesë e skenave të seksit, madje ajo ka shpërthyer në lot gjatë një bisede në trotuar.

Më pas ata nuk dihet se çfarë mund të kenë biseduar por Shia dukej aq i vendosur por dhe i mërzitur. Megjithatë në fund ata duken të përqafuar dhe se një marrëveshje mund të jetë arritur.

Nuk ka asnjë fjalë ende se kush do të jetë "gruaja e tij romanciere në ekran" por ajo mund të përfshijë Nicole Kidman dhe Charlotte Gainsbourg.

Filmi bazohet në ndjekjen e një gruaje në jetën seksuale të saj.

KOMENTE