English

Koronavirusi/ Infektohet edhe Gjirokastra

Është shënuar dhe rasti i parë i koronavirusit në Gjirokastër.

Nga të dhënat e para mësohet se ai është njëri prej emigrantëve që është karantinuar në Përmet.

LEXO EDHE:
COVID-19/ OBSH: Ja kur mund të zbulohet ilaçi funksional kundër koronavirusit
Dje është testuar dhe sot ka dalë përgjigjja.


I infektuari tanimë do të karantinohet në Durrës.

Menjëherë sot fillon dizinfektimi i mjedisit të karantinës ndërsa parashikohet marrja e dhjetëra tamponëve.

KOMENTE