English

Rekordi Guiness, bën 1.197 pirsing vetëm në një ditë

Teksas, 16 maj, NOA - Donte që patjetër në jetën e tij të kishte realizuar një rekord Guiness dhe për këtë arsye e ka lënë trupine tij në "mëshirë" të një mjeshtri të pirsingjeve, i cili i ka ngulur plot 1.197 të tilla vetëm brenda një dite.

Ngjarja e rrallë, tamam për t'u futur në librin e rekordeve Guiness ka ndodhur në Teksasi të Shteteve të Bashkuara të Amerikës është dorëzuar në duart e një "mjeshtri" të pirsingjeve, i cili e ka shpuar trupin e tij me qindra gjilpëra.

Jeremy Stroud thotë se e ka pasur për qëllim të bëj 2.000 pirsingje, mirëpo në një moment dhimbja e shkaktuar prej tyre ka qenë tepër e fuqishme për të vazhduar tutje.

Ai tregon sesi për rreth pesë orë në trupin e tij janë futur 800 gjilpëra në shpinë, në dorën e djathtë 300, 50 në këmbë dhe 20 në dorën e majtë. Afër Stroudit gjatë tentimit të tij për të thyer rekordin kanë qenë dy infermierë, si dhe dëshmitarët e fotografi, i cili me fotoaparat ka regjistruara tentimin e tij për të thyer rekordin.

n.e/NOA

KOMENTE