English

PS ende nuk ka dërguar listën zyrtare të kandidatëve për deputetë

Kodheli: Edi Rama e drejtuesit e PS po punojnë për një listë kandidatësh premtues

Tiranë, 19 Maj/NOA - "Edi Rama dhe drejtuesit e tjerë të Partisë Socialiste, po punojnë intensivisht për të përfunduar listën e kandidatëve për deputetë të partisë sonë".

Kështu deklaroi para pak minutash për gazetarët, duke mos konfirmuar kur do të publikohet lista zyrtare që aq shumë po spekulohet në mediat e shkruara dhe vizive.

Gjithsesi, Kodheli ka vlerësuar se do të jetë një listë premtuese, me shumë anëtarë të talentuar, dhe të kualifikuar të Partisë Socialiste, qëllimi i së cilës është t'i shërbejë qytetarëve shqiptarë.

"Të përfshish të gjithë vlerat e tyre brenda listës është me të vërtetë një proces i vështirë, por në të njëjtën kohë të jep një kënaqësi të veçantë", - deklaroi Kodheli,

"Tashmë është e qartë që drejtuesit dhe anëtarët e Partisë Socialiste, kanë talent, përkushtim dhe kualifikim të mjaftueshëm për të sjellë përmes politikës së re ndryshimin e Shqipërisë, për një jetë më të mirë për ne dhe fëmijët tanë", - ishin konstatimet e tjera që evidentoi Kodheli, duke premtuar më tej se "do t'ju mbajmë të informuar për vijimin e procesit".

e.l/NOA

KOMENTE