English

Berat, G99 mbyll fushatën në vendlindjen e Erion Velias

Berat, 26 qershor NOA - Kreut i G99, Erion Veliaj ka zgjedhur vendlindjen e tij, qarkun e Beratit për të mbyllur rrugëtimin Rock dhe Politikë me dy mitingje në Urë Vajgurore dhe Kuçovë.

"J u falënderoj për mikpritjen dhe bekimin tuaj që nga fillimi i këtij rrugëtimi të mrekullueshëm nëpër të gjithë Shqipërinë e deri në fund kur jemi përsëri bashkë" iu drejtua Veliaj qytetarëve të mbledhur në sheshin qendror të Kuçovës.

"Gjatë këtij rrugëtimi kemi kuptuar që të gjithë qytetarët shqiptarë e dëshirojnë ndryshimin por nëse ka një grupim, një forcë të veçantë e cila ka pasionin dhe muskulin e duhur për ta tronditur këtë gjendje, për ta sjellë këtë ndryshim ata janë të rinjtë. Edhe pak orë kanë ngelur nga fitoja e madhe e të rinjve shqiptarë, e të gjithë qytetarëve shqiptarë, ndaj duhet të mobilizojmë forcat e fundit përpara se të festojmë, të shpërndajmë lajmin e mirë dhe ti bindim njerëzit se ndryshimi po vjen"- tha Veliaj.

k.k/NOA

KOMENTE