English

Lezhë, rezultatet e para të numërimit, në kutitë e para dominon Partia Demokratike

Lezhë, 29 qershor NOA - Në qarkun e Lezhës, deri tani janë numëruar 5 nga 244 qendra votimi dhe rezulton se Partia Socialiste ka më shumë vota, informon qendra ECA.

Sipas të dhënave të deritanishme, PD merr 5 mandate deputetësh dhe PS 2 mandate.

PD rezulton me 33.24 për qind kurse PS me 24.02 për qind.

Ndërkohë, 4.27 për qind i ka marrë PLL, duke u renditur momentalisht si parti e tretë.

Sakaq, PSD ka marrë 4.47 për qind dhe PDK, 4.02 për qind dhe po aq PILDR, ndjekur nga PBKD me 3.48 për qind.

e.l/NOA

KOMENTE