English

Njoftim nga Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Akademia e Filmit dhe Multimedias MARUBI ju fton në projeksionin e Filmit të së Enjtes Çdo të enjte në orën 19.00 Hyrja e lirë Filmat janë në gjuhë origjinale të subtitruar

Die MARUBI Film- und Multimedia Akademi la¤dt Sie ein zur Vorfa¼hrung des Donnerstagsfilms jeden Donnerstag um 19:00 Uhr Eintritt Frei Filme im Original mit Untertiteln

MARUBI Film and Multimedia Academy Invites you to the screening of the Thursday Film Every Thursday at 7 p.m. Free Entrance Films are in original language subtitled L'Acada©mie du Film et Multima©dia MARUBIÂ Vous invite a la projection du Film du Jeudi Tous les jeudis a 19h00 Entra©e Libre Les films sont en version originale soustitra©e ****** Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi Academy of Film & Multimedia Marubi Rr. Aleksander Moisiu nr.76 AL 1000 - Tirana - Albania tel/fax: +355.42.365.188/157 http://afmmnews.wordpress.com/

KOMENTE