English

PPE përshëndet mandatin e ri të Kryeministrit Berisha

Tiranë, 6 korrik NOA

Presidenti i Partive Popullore Europiane, Wilfried Martens pÑ‘rshÑ‘ndeti sot lajmin për krijimin e koalicionit të ri qeverisës, udhëhequr nga Kryeministri Sali Berisha.

"Jam shumÑ‘ i kÑ‘naqur qÑ‘ Kryeministri Berisha ka siguruar njÑ‘ shumicÑ‘ kaq tÑ‘ fortÑ‘ nÑ‘ parlament. Kjo do ta lejojÑ‘ atÑ‘ tÑ‘ krijojÑ‘ njÑ‘ qeveri pro-Europiane, qÑ‘ do tÑ‘ vazhdojë zbatimin e reformave tÑ‘ sukseshme tÑ‘ ShqipÑ‘risÑ‘"- u shpreh Presidenti i Partive Popullore Europiane, z Wilfried Martens.

Presidenti Martens i dha mbÑ‘shtetje tÑ‘ plotÑ‘ Kryeministrit Berisha gjatÑ‘ vizitÑ‘s sÑ‘ tij nÑ‘ Shqipëri, nÑ‘ 48 orÑ‘t e fundit tÑ‘ fushatÑ‘s elektorale.

GjatÑ‘ kësaj vizite, Presidenti Martens nÑ‘ takime tÑ‘ shumta me publikun dhe nÑ‘ media shprehu mbÑ‘shtetjen ndaj PartisÑ‘ Demokratike.

m.i/NOA

Â

KOMENTE