English

Shqiptarët e Filadelfias, aktivitete nga "Gjuha shqipe" e shoqata "Bijtë e shqipes"

Filadelfia, 8 korrik, NOA - Instituti Kombëtar i Diasporës në bashkëpunim me shkollën shqipe "Gjuha jonë" në Filadelfia të SHBA-ve dhe shoqatën "Bijtë e shqipes" kanë organizuar një ceremoni të bukur mes fëmijëve të kësaj shkolle, me rastin e mbylljes së sezonit të gjashtë të shkollës shqipe.

Ndërkaq, kryetari i shoqatës "Bijtë e shqipes" tha se shkolla shqipe në Filadelfia, po vazhdon me sukses emisionin e saj dhe ndofta mund të jetë shkolla me jetëgjatësi më të madhe në të gjithë diasporën.

n.e/NOA

Â

KOMENTE