English

Zgjedhjet në Berat, KQZ shyrton sot në mbrëmje ankimimet

Â

Tiranë, 11 korrik NOA- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi të shqyrtojë në orët e mbrëmjes së stome, kërkesat për ankimim të paraqitura nga Partia Republikane, G 99 dhe Partia Socialiste për kundërshtimin e vendimit të zonës zgjedhore Qarku Berat dhe rivlerësim e rinumërim të votave.

Meqënëse objekti i tyre është i njëjtë, me votë unanime, KQZ vendosi që tri ankesat e mësipërme t'i shqyrtojë bashkarisht në një ditë. Në mbledhjen e saj të paradites, KQZ rrëzi kërkesën për ankimim të Partisë Konservatore, që kundërshtonte vendimin e zonës zgjedhore të Qarkut Durrës. Â

m.i/NOA

KOMENTE