English

Numërohen në KQZ 7 nga 9 kutitë e Fierit, kryeson koalicioni i PS

Tiranë, 12 korrik NOA UPDATE-Kanë përfunduar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, numërimi i 7 kutive që i përkasin qarkut të Fierit.

Kur mbeten dhe dy kuti për tu numëruar, rezultati i deritanishëm i votave është 1576 për koalicionin e majtë "Bashkimi për Ndryshim dhe 1114 për koalicionin e djathtë "Aleanca e Ndryshimit" i drejtuar nga Partia Demokratike. Â

m.i/NOA

KOMENTE