English

Sot mbahen zgjedhjet në KOKSH, Asambleja do të zgjedhë kryetarin

Tiranë, 14 korrik, NOA - Sot do të zhvillohet mbledhja e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Asambleja e Përgjithshme e të cilit do të zgjedhë edhe kreun e ri i këtij institucioni.

Mbledhja pararendëse e KOKSH-it është zhvilluar në datën 6 dhjetor, e cila u shoqërua me shpërthim dhune nga njëri prej kandidatëve.

Por sot nuk parashikohen të tilla, edhe për faktin pasi garon vetëm një kandidat, konkretisht diplomati Agim Fagu.

Komiteti Ekzekutiv i KOKSH, ka skualifikuar Rizvanollin, ashtu si edhe Ademin, i cili akuzohej për dhunën në Asamblenë e 6 dhjetorit.

Ndërkaq, bëhet e ditur për NOA-n, se sot në këtë asamble do të votohet edhe për Sekretarin e Përgjithshëm, sikundër edhe fakti që ka mundësi që këto zgjedhje të mos njihen nga ministria e Kulturës dhe Sporteve.

n.e/NOA

KOMENTE