English

Topalli në Zvicër, lobon për njohjen e pavarësisë së Kosovës

Gjenevë, 19 korrik NOA-Kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli ka bërë thirrje për njohje të pavarësisë së Kosovës tek ato vende që s'e kanë njohur ende.

Gjatë konferencës së tretë botërore të kryetarëve parlamentarë, zonja Topalli ka lobuar që numri i vendeve që njohin pavarësisnë e Kosovës të rritet.

Â

Në takimet e zhvilluara gjatë këtyre ditëve me homologët e saj, kryeparlamentarja Topalli ka diskutuar çështjen e pavarësisë së Kosovës dhe rëndësinë që ka mbështetja e sa më shumë vendeve për shtetin më të ri në botë.

Konferenca e tretë botërore e kryeparlamentarëve po i zhvillon punimet në Gjenevë të Zvicrës.

Ky është viti i parë që Shqipëria bëhet pjesë e këtij komiteti.

m.i/NOA

KOMENTE