English

OSBE/ODIHR: Zgjedhjet, policia bëri një punë të lavdërueshme

Tiranë, 21 korrik, NOA - Veprimtaria e Policisë së Shtetit në zgjedhjet e 28 qershorit është vlerësuar nga misioni i vëzhgues i zgjedhjeve në Shqipëri të OSBE/ODIHR-it.

Sipas burimeve zyrtare të policisë për agjencinë e Lajmeve NOA, në një letër dërguar nga Trevor Harvey, ekspert i sigurisë pranë OSBE/ODIHR, për Policinë e Shtetit theksohet se "Profesionalizmi dhe përkushtimi i treguar nga policia gjatë kësaj periudhe ishte i lavdërueshëm, asnjë nga vëzhguesit afat-shkurtër dhe afat-gjatë nuk bëri ndonjë raportim të dëmshëm lidhur me aktivitetin e policisë".

<
KOMENTE