English

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e PD e PDI-së për pavlefshmërinë në Fier

Tiranë, 23 korrik NOA - Kërkesa e Partisë Demokratike dhe PDI-së për procesin zgjedhor në Fier është rrëzuar sot nga Kolegji Zgjedhor.

Mësohet se dy partitë kishin lëshuar në kërkesë padi ku kërkonin pavlefshmëri të rezultatit në 3 qendra votimi në Fier.

Ato kërkuan pavlefshmërinë në Qendrën e votimit numër 3119,3120,3121.

Pas shqyrtimit Kolegji Zgjedhor e rrëzoi kërkesën duke e cilësuar të pabazuar në ligj dhe prova.

Një ditë më parë Kolegji Zgjedhor rrëzoi kërkesën e Partisë Socialiste dhe G99 për procesin zgjedhor në Berat.

k.k/NOA

KOMENTE