English

Tragjedi rrugore me pesë të vdekur në superstradën Durrës-Tiranë

Tiranë, 26 Korrik - Tragjedi rrugore me pesë të vdekur dhe të paktën tre të tjerë të plagosur, ka ndodhur sot herët në mëngjes në superstradën që lidh Durrësin me Tiranën.

Policia nuk ka publikuar ende emrat e viktimave, por mësohet se mes tyre ka edhe gra.

Nga hetimet e para del se aksidenti që ndodhi në zonën afër Maminasit në superstradë, u përfshinë tre makina që të gjitha me targa Tirane.

Mendohet se një nga makinat e përfshira në aksident, ka hyrë në kahun e kundërt të lëvizjes duke provokuar ngjarjen e rëndë.

Vijon...

KOMENTE