English

Njoftim nga Qendra Ndërkombëtare e Kulturës "Arbnori"

Qendra Ndërkombëtare e Kulturës "Arbnori" organizon prezantimin e drames se autorit dhe studiuesit Dr Gezim Alpion "Sikur te vdekurit te degjonin" ne sallen "Abreti" tek Tirana International Hotel, me date 14 gusht, 2009, ora 11.00.

Përveç prezantimit do te kete edhe nje teme diskutimi "Identiteti Kombetar Shqiptar: Kohezion ne individualizem dhe fragmentim", ku te pranishem do te kete studiues nga fusha te ndryshme, dramaturge, profesore, aktore etj. Qendra Ndërkombëtare e Kulturës "Arbnori"

KOMENTE