English

Shpallet tenderi për ndërtimin e një shkolle të Mesme në Vushtrri

Nga bashkëpunëtori ynë, Hajdin Islami

Vushtrri, 16 Gusht NOA- Ministria e Arsimit e Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) ka shpallur tender për ndërtimin e një shkolle të Mesme në qytetin e Vushtrrisë.

Tenderi për kompanitë e interesuara për ta konkurruar për ta ndërtuar këtë shkollë është i hapur deri më 7 shtator 2009.

Ndërtimi i kësaj shkolle të Mesme në Vushtrri pritet që të krijojë kushte shumë më të mira për nxënësit dhe personelin arsimor të kësaj komune.

/h.i/k.k/NOA/

KOMENTE