English

Viktoria Bekam deklaron: Nuk dua më fëmijë

Los Angeles, 22 gusht NOA-Viktoria dhe David Beckham, shpesh flisnin se përveç djemve do të donin të kenë së paku edhee një vajzë.

Situata si duket ndryshoi sepse 35-vjeçarja Victoria tani pranon se nuk do më fëmijë.

Në intervistë për U.S radio, Posh Spice foli për amësi dhe planet për të ardhmen.

"Çdo mëngjes zgjohem herët, i përgatis fëmijët për shkollë, i dërgoi në shkollë dhe vetëm atëherë kam kohë për punën time, për të cilin as atëherë s'kam kohë se në 3 duhet të shkojë t'i marr", u ankua këngëtarja e punësuar.

"Të gjithë më pyesin vazhdimisht a mendojmë unë e David të kem ende fëmijë. Pa a nuk mjaftojnë 3 djem", pyeti Posh Spice e cila nga martesa me David ka tre djem, Brooklyn (10), Romeo (6) dhe Cruz (4).

Përveç saj, edhe bashkëshorti David para disa javësh foli për djemtë e tyre, por nuk komentoi do të kenë ende fëmijë.

m.i/NOA

KOMENTE