English

Heidi Klum shtatëzënë, vazhdon të ndjekë modën

Los Angeles, 23 gusht NOA-Modelja e njohur Heidi Klum ka thënë se nuk dëshiron të mbath veshje të shtatzënisë prandaj për këtë ajo blen veshje të disenjatorëve të njohur.

Klum është në muajin e shtatë të shtatzënisë dhe ka deklaruar se roli i saj në shoun "Project Runëay", nënkupton se ajo gjithmonë duhet të ndjekë modën.

"Gjithmonë vesh shumë nga The Roë, nga Mary-Kate dhe Ashley Olsen. Më pëlqejnë veshjet e tyre. Edhe Marc Jacobs", ka thënë ajo.

KOMENTE