English

Tërhiqet oferta 4.5 milionë USD për varrin përballë Merlin Monrosë

Nju Jork, 27 gusht, NOA - Eshtë tërhequr nga oferta blerësi me ankand i varrit bosh pranë vendit ku prehet ylli i kinematografisë botërore, Merilin Monro.

Ka qenë ish-biznesmeni Riçard Ponçer, i cili e bleu këtë varr nga ylli i bejsbollit Xho di Maxhio që ishte edhe bashkëshorti i Monrosë deri në vitin 1954 ku ata u divorcuan.

Por duket se ai ka ndërruar mendje pas lajmit që u shpërnda në të gjithë botën se do ta blinte këtë varr me shumën marramendëse prej 4.6 milionë dollarësh.

Merilin Monro, vdiq në moshën 36 vjeçare në vitin 1962. ndërsa Riçard Ponçer vdiq në vitin 1986 në moshën 81-vjeçare.

Varri ishte sipër Merilin Monrorosë dhe Riçard Ponçer u vendos sipas dëshirës në një pozicion përmbys për të parë Monronë, por duket se kjo dëshirë e tij tashmë është shumuar e nuk është edhe aq e rëndësishme për të sa shuma marramendëse.

n.e/NOA

KOMENTE