English

Vaksinat për gripin e derrit, mbërrijnë në Britani e Francë dozat e para

Londër, 27 gusht NOA-Britania dhe Franca kanë marrë dozat e para të vaksinës kundër gripit të derrave.

Britania ka marrë 100 mijë doza, të cilat ende nuk kanë marrë licensën në mënyrë që të përdoren tek pacientët.

Burimet zyrtare frnaceze nuk kanë dhënë detaje për sasinë dhe mënyrën e shpërndarjes së tyre.

m.i/NOA

KOMENTE