English

Turistë italianë, turne 15 ditor me rulota në Shqipëri

Shkodër, 28 gusht NOA-Një grup turistësh, pjesëarë të Klubit italian të makinave Camper, nisi sot nga Shkodra një udhëtim turistik 15 ditor nëpër Shqipëri.

Ata udhëtojnë me 15 rulotat e tyre, duke zhvilluar një nga llojet e turizmit alternativ, pak të njohur në Shqipëri.

Pjesëmarrësit e këtij grupi turistik janë nga shumë zona të Italisë dhe synojnë të nxisin një turizëm më intensiv mes Italisë dhe Shqipërisë.

m.i/NOA

KOMENTE