English

Kreu i PS, Arben Malaj tërhiqet nga gara

Tiranë, 29 gusht NOA-Kandidati për kryetar i Partisë Socialiste Arben Malaj tërhiqet nga gara.

Burimet shumë pranë tij deklaruan se ai ka vendosur tanimë të mos vazhdojë garën për shkak të pamundësisë për tu garantuar një proces transparent.

Malaj pritet që ditën e hënë të deklarojë zyrtarisht tërheqjen nga kandidimi.

Aktualisht në garën për kryetarin e ri të PS që do të zhvillohet në datën 26 shtator kanë mbetur dy kandidatë, Maqo Lakrori dhe Edi Rama.

KOMENTE