English

Naomi, Claudia dhe Eva pozojnë bashkë të zhveshura

Amerikë, 31 gusht NOA - Supermodelet botërore të viteve të viteve 90'të, Claudia Schiffer, Naomi Campbell dhe Eva Herzigova kanë pozuar të zhveshura për parfumet D&G Anthology, bashkë me tre supermodel të rinj meshkuj.

Naomi edhe në vitin e saj të 39'të, është e pranishme në revy dhe ende nuk është e martuar.

Lidhja e saj me Claudian është e ndryshme pasi që ajo është në martesë dhe ka dy fëmijë, ndërsa modelja tjetër Eva ka një djalë nga një lidhje jashtëmartesore.

KOMENTE