English

Godo, marrëveshje me sekretaren e shtetit në ministrinë gjermane të Shëndetësisë

Tiranë, 1 shtator, NOA - Sekretarja parlamentare e shtetit në Ministrinë e Shëndetësisë së Gjermanisë, Marion Caspers Merk zhvillon një vizitë zyrtare në Ministrinë e Shëndetësisë në datat 1-3 shtator.

Gjatë kësaj vizite, sot në mjediset e Ministrisë së Shëndetësisë nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit midis dy vendeve në fushën e shëndetësisë dhe pas nënshkrimit, ministrja Godo dhe Merk do të mbajnë një konferencë për shtyp.

KOMENTE