English

5 jetimët në Fier, deputetja Mesila Doda nismë për t'i ndihmuar financiarisht

Â

Fier, 5 shtator NOA-Deputetët e PD do të dhurojnë në një llogari rrjedhëse që do të hapin në Bankë, gjysmën e rrogës së tyre të parë për të ndihmuar familjen e varfër nga fshati Levan qyteti i Fierit ku jetojnë 5 fëmijë jetimë.

Lajmi është mësuar gjatë vizitës së deputetes së PD në Â rrethin e Fierit, Mesila Doda.

Ajo u njoh nga afër me problemet e rënda të kësaj familje e cila jeton në kushte të rënda ekonomike dhe njerëzore.

"Indiferenca është plaga më e madhe që një shoqëri ka.

Përpara nesh po konsumohet një vuajtje e madhe, po shohim një familje në mjerim dhe askush nga ne nuk mundet të mbyllë sytë përpara kësaj dhimbje", u shpreh Doda.Â

Doda i beri thirrje për sensibilizim të gjithë bizneseve të zonës, por edhe deputetëve të opozitës te bashkoheshin në këtë nismë në favor të jetimëve të Levanit.

Nr. i llogarisë se çelur në ndihmë të fëmijëve jetimë është pranë Bankës "Credins" 190002, për fëmijët jetimë të familjes Geci, Levan, Fier.

Â

KOMENTE