English

Përmbytjet në Stamboll, presidenti Topi mesazh ngushëllimi homologut turk

Tiranë, 11 shtator NOA - Presidenti, Bamir Topi i ka dërguar sot një mesazh ngushëllimi Presidentit të Republikës së Turqisë, Abdullah Gyl, për viktimat e shkaktuar nga përmbytjet e fundit në Stamboll.

"I dashur mik, Mësova me keqardhje mbi dëmet e mëdha në njerëz dhe materiale gjatë përmbytjeve të fundit në Stamboll. Dëshiroj t'ju shpreh ngushëllimet e mia më të thella dhe të popullit shqiptar për familjet e viktimave dhe të të humburve. Shpreh solidaritetin e popullit shqiptar me Ju, në këto çaste të vështira, duke shpresuar që pasojat e dëmeve do të kapërcehen në një kohë sa më të shkurtër" thuhej në mesazhin e ngushëllimit që Topi i dërgoi sot homologut të tij turk.

k.k/NOA

Â

KOMENTE