English

Show i përgjakshëm i Lady Gaga-s

Amerikë, 14 shtator NOA - MTV Video Music Awards në Nju Jork pati një rrëmujë të përgjakshme në natën e diel me një interpretim të përgjakur nga ana e Lady Gaga-s.

Pas përsëritjes së video së këngës, këngëtarja u ul në piano të bardhë, dhe kur u ngrit përsëri kishte derdhje gjaku të rrejshëm nga stomaku i saj i zhveshur. Te gjithë valltarët u mblodhën rreth saj, duke simuluar dhe duke vajtuar vdekjen e saj. Më pas, trupi i saj i pajetë dhe i përgjakur u tërhiq lart nga skena dhe u mbyllën perdet. Pastaj ajo u kthye në vendin e saj në audiencë në Radio City Music Hall, e veshur me një mini-fustan të kuq.

Gaga ia dedikon çmimin Best New Artist tifozëve të saj, Zotit dhe "homoseksualëve"

KOMENTE