English

Berisha dhe Bode në konferencën e BSH: Ekonomia jonë diti t'i rezistojë krizës

Tiranë, 17 shtator, NOA - Plot një vit pas nisjes së krizës financiare botërore, kryeministri Berisha dhe ministri i Financave Bode deklarojnë me kënaqësi faktin se  ekonomia shqiptarë jonë diti t'i rezistojë efekteve të saj.

Një fakt të tillë ata e kanë bërë gjatë Konferencën së tetë ndërkombëtare të Bankës së Shqipërisë, gjatë së cilës pohuan se qeveria e tyre mori masat e duhura për  parandalimin e krizës dhe ruajtjen e stabilitetit financiar.

"Dhe pamë sesi rezultatet e tyre ishin vazhdimësia e rritjes ekonomike megjithë tronditjet e lehta të sistemit bankar", pohuan në fjalën e tyre Berisha dhe Bode.

Sipas tyre ekonomia jonë i rezistoi krizës dhe rezultoi në rritje, pavarësisht krizës ekonomike.

n.e/NOA

Â

Â

Â

KOMENTE