English

Angelina Jolie do të adoptojë sërish një fëmijë

Amerikë, 12 nëntor NOA - Duket se dëshira e yllit të filmit, Angelina Jolie për të pasur një familje të madhe po jep faktet e saj.

Kjo pasi aktorja e famshme ka vendosur të adoptojë fëmijën e shtatë dhe kësaj herë fëmija me fat ndodhet në Siri.

Sipas mediave të huaja Jolie po planifikon të marrë në shtëpi një vajzë të vogël nga vendi i Lindjes së Mesme. Por raportet e pohojnë se Jolie ka filluar procesin e miratimit pa partnerin e saj Brad Pitt, duke bërë spekulime se Pitt nuk dëshiron më fëmijë. Â Një zëdhënës për emigracion dhe natyralizim për shërbime në Uashington DC, konfirmoi se vetëm emri Angelina's ishte në miratimin. Aktorja e ka adoptuar tre fëmijë, duke përfshirë dy djem nga Azia dhe një vajzë nga Afrika, si dhe tre fëmijë biologjik me Pitt.

KOMENTE