English

Arrestohet aktori Charlie Sheen, akuzohet për dhunë në familje

Kaliforni, 26 dhjetor, NOA - Aktori Charlie Sheen, u arrestua dje në Aspen të Kalifornisë, i akuzuar për ushtrim të dhunës në familjen e tij.Â

Ndaj tij rëndonin akuza për sulme dhe kërcënime, por policia nuk ka identifikuar ende se kundër kujt Aspen i ka ushtruar ato në të vërtetë.

Sipas të dhënave që janë shpërndarë nga disa media, atij i janë vënë prangat pas një grindje të zemëruar që ka patur me gruan e tij të tretë, Brooke Mueller, me të cilën është martuar në vitin 2007.

n.e/NOA

Â

Â

Â

Â

KOMENTE