English

Meshkujt dhe femrat më të bukura shqiptare 2009 (Video)

{youtube}bwem0p7Giac{/youtube}

Tiranë, 1 Shkurt 2010 NOA - Vajzat dhe djemtë më të bukur të vitit që u mbyll janë inkuadruar në një kolazh video të cilin e gjeni këtu, ku spikasin emrat më të njohur të notës së artit dhe sportit.

Në pesë më të mirët e Albanian Men - 2009, renditen në vend të pestë Shpat Kasapi, në të katërtin Alban Skënderaj, në të tretin Bekim Trenova, në të dytin Patrik Rukaj dhe në të parin, Lorik Cana.

Albanian Women - 2009 (Video)

{youtube}_7WG37FDSis{/youtube}

KOMENTE