English

Denoncim për seks në bankomat

Milano, 13 mars, NOA - Nuk i kanë rezistuar dot pasionit dhe janë futur në një kabinë bankomati ku kanë kryer dhe marrëdhënie seksuale. Por çifti u vu re dhe për këtë gjë ata janë denoncuar. Ata që i panë ishin pikërisht disa agjentë të policisë të cilët kalonin herë pas here aty për tu kujdesur pikërisht për bankomatet.Çdo gjë ndodhi në Milano dhe çifti përbëhej nga një operator 38 vjeçar dhe vajza 28 vjeç vazhdonte studimet e saj.

Pasi u kapën u vu re se të dy kishin dhe precedent të mëparshëm

r.b/NOA

KOMENTE