English

Mjeku i Majkëll Xhekson: Mbreti i popit vdiq nga overdoza

Uashington, 5 Prill, NOA - "Majkëll Xhekson vdiq si pasojë e marrjes së tepërt të një anesteziku që, mbreti i popit ja ka injektuar vetes". Ky është rrëfimi që ka bërë mjeku personal i Majkëll Xheksonit.

Deklarata e tij është bërë nga avokatët, duke qenë se gjyqi ende nuk ka filluar dhe synon ta paraqes vdekjen e Xheksonit si një incident i shkaktuar nga vet ai.

Kjo do të jetë dhe teza që do të mbrojë mjeku, Conrad Murray, i cili akuzohet për mjekim të gabuar.

Sipas këtij versioni ka qenë vet Xhekson që ka marrë ilaçin në dozë më të madhe sesa zakonisht. Ndërsa mjeku thotë se para këtij veprimi ka dalë disa minuta jashtë dhomës së këngëtarit dhe nuk ka qenë në dieni të asaj që ka ndodhur.

m.xh/NOA

KOMENTE