English

Të përndjekurit politikë të regjimit komunist, lista e re e përfituesve nga shteti

Vetëm për abonentët

Tiranë, 21 Prill NOA - Ministria e Drejtësisë publikoi sot tre lista me një total prej 427 emrash të personave të cilët përfitojnë masën e dëmshpërblimit financiar, përcaktuar nga qeveria për skemën e kompensimit monetar të vuajtjeve gjatë periudhës së regjimit komunist.

Në këto lista që ju gjeni bashkëlidhur dhe mund të shkarkohen më poshtë, gjenden emrat e 398 personave të dënuar me burgim nga regjimi diktatorial.

Gjithashtu gjendet lista me 16 emra të të dënuarve me dënim kapital me vdekje.

Por këtu gjeni dhe një listë me 13 emra atë personave që këtë radhë kanë shifrën 0 si dëmshpërblim financiar për shkak të përfitimeve të mëparshme.

e.n/NOA

Shkarkoni tre listat këtu

KOMENTE