English

Deklaratat e pasurive, ILDKP short për kontrollin e zyrtarëve

Tiranë, 28 prill, NOA - Me qëllimin e realizimit të transparencës maksimale me publikun për mënyrat e investigimit të interesave private të zyrtarëve të lartë shqiptarë,

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive do të hedhë një short publik për për kontrollin e zyrtarëve.

I titulluar "ILDKP, me dyer të hapura", aktiviteti në fjalë do të ketë të pranishëm ditën e nesërme edhe ambasadorin amerikan, John Uithers.

Konkretisht, në këtë aktivitet, do të hidhet edhe shorti për përzgjedhjen e 4 përqind të zyrtarëve që kalojnë në kontroll të plotë.

n.e/NOA

KOMENTE