English

Brukseli Shprehet Në Favor Të Përforcimit Të Paktit Të Stabilitetit Të Be-Së

BRUKSEL, 5 maj /ATSH-AFP/ - Komisioneri evropian i Çështjeve Ekonomike, Olli Rehn, deklaroi sot se është në favor të një "përforcimi dhe theksimi'' të Paktit të Stabilitetit, instrumenti evropian që kufizon deficitet buxhetore në vendet e Bashkimit Evropian, fakt që e kanë kërkuar dy ekonomitë më të mëdha të BE-së, Gjermania dhe Franca./ /i.p/
KOMENTE