English

Ka një gjoks jashtëzakonisht të madh, rri 6 muaj në shtrat

Peru, 5 maj, NOA - Julije Manihuari, nuk e kishte imagjinuar kurrë që pas lindjes do të përballej me një çudi natyrore.

Nëna 29-vjeçare peruane pas lindjes së fëmijës së tretë, pa se gjinjtë e saj filluan të rriten në mënyrë të pazakontë duke e lënë atë të mbërthyer në shtratin për gjashtë muaj.

Pas lindjes së fëmijës, në fakt, gjinjtë e Julias u rritën në një masë aq të madhe, saqë nuk mund të lëvizte duke e bllokuar në shtrat.

"Ishte e tmerrshme, – thotë Julia, - në qoftë se unë përpiqesha që të ngrihesha në këmbë, nuk mundesha, sepse gjinjtë e mi ishin tepër të rëndë".

Historia e saj e publikuar nga mediat lokale bëri që të mblidhej një fond i konsiderueshëm për të kuruar sëmundjen, e njohur si “Gynecomastia bilaterale”. Operacioni ka zgjatur 6 orë duke hequr 16 kg mish nga gjinjtë e gruas.

"Tani ndjehem shumë më mirë, – vazhdon Julia, – gjoksi im rritej çdo ditë, unë nuk mund të lëvizja për shkak se gjiri dhe barku kishin të njëjtën madhësi. Për më tepër, kisha plagë në lëkurë dhe gjithashtu mezi merrja frymë”.

a.k/NOA

KOMENTE