English

Britani - Fillojnë Zgjedhjet Parlamentare

LONDËR, 6 maj /ATSH-AFP/ - U hapën sot në Britaninë e Madhe, në orën 06:00 GMT kutitë e votimit, ku më shumë se 45 milionë zgjedhës janë thirrur për të zgjedhur parlamentin e vendit, që sipas të gjitha parashikimeve nuk do të ketë një maxhorancë absolute. Qytetarët britanikë do të zgjedhin sot mes laburistëve të Gordon Brownit, konservatorëve të Cameronit dhe liberaldemokratëve të Nick Cleggut./ a.jor.
KOMENTE