English

Flash 2/Berisha: I Hapur Për Zgjidhje Kushtetuese E Ligjore Dhe Për Transparencën E Plotë Të Çdo Procesi

R TRANSPARENCËN E PLOTË TË ÇDO PROCESI NË SHQIPËRI". NË NJË KONFERENCË PËR SHTYP ME PRESIDENTIN E DHOMËS SË DEPUTETËVE TË PARLAMENTIT ITALIAN, GIANFRANCO FINI, KRYEMINISTRI BERISHA FTOI OPOZITËN TË PËRFITOJË NGA MUNDËSITË QË OFRON FUNKSIONIMI I SHTETIT LIGJOR./m.m/
KOMENTE