English

Ballack mund të kthehet në Gjermani

Gjermani, 9 Maj NOA - Michael Ballack mund të rikthehet për të luajtur në kampionatin gjerman të Bundesligës.

Është pikërisht skuadra e Schalke 04 e cila është në ndjekje të tij dhe vetë tekniku i saj Felix Magath në një deklaratë të dhënë për mediat e këtij vendi ka shprehur dëshirën e tij për ta patur gjermanin në radhët e skuadrës.

Duke parë se Ballack nuk ka ndërmend të rinovojë me Çeslin, largimi i tij bëhet gjithnjë e më i sigurt dhe në lidhje me këtë fakt lojtari në fjalë mund të rikthehet në vendlindjen e tij për të luajtur pikërisht në skuadrën e Schalke 04.

r.b/NOA

KOMENTE