English

Britani E Madhe - Cameron: Jam Një Konservator Liberal

LONDËR, 16 maj /ASTH-AFP/ - Kryeministri i ri britanik, David Cameron e cilësoi veten si një konservator liberal dhe konfirmoi se qeveria e tij e koalicionit e përbërë nga konservatorët dhe liberaldemokratët është e bazuar mbi vlera të përbashkëta dhe jo vetëm në etjen për pushtet. "Nuk bëhet fjalë vetëm për një grup personash të mbledhur për pushtet sepse ata dëshirojnë të reduktojnë deficitin'', theksoi David Cameron në një intervistë për stacionin televiziv BBC. "Ky koalicion është i bazuar mbi vlera dhe besojmë vërtetë që duhet më shumë liri për shoqërinë tonë dhe që shteti të bëhet më despotik./ /ec/
KOMENTE