English

Greqi - ''To Vima'': Qeveria Publikon Emrat E Ministrave Nga ''Demokracia E Re'' Që Keqmenaxhuan Financat E Vendit

ATHINË, 16 maj /ATSH-MIA/ - Qeveria greke planifikon të publikojë një listë me emrat e ish-ministrave nga qeveria e partisë konservatore greke ''Demokracia e re'', të cilët kanë qenë në pushtet prej vitit 2004-09 dhe për të cilët janë mbledhur dëshmi për menaxhim joadekuat të financave të vendit, njoftoi sot gazeta greke ''To Vima''. Burime qeveritare për gazetën thanë se dëshmitë do t'i jepen parlamentit në qershor, kur pritet të fillojë me punë komisioni anketues për hetimin e arsyeve që sollën gjendjan e rëndë aktuale në ekonomi. Në listët pritet të jenë të gjithë ish-ministrat e Ekonomisë, Financave, Zhvillimit Agrar dhe Arsimit./ a.jor.
KOMENTE