English

Shembet dheu, bllokohet rruga nacionale

Ferizaj, 16 maj NOA – Një rrugë nacionale është bllokuar në zonën e Ferizajt si pasojë e shembjeve të dheut, raporton korrespondenti i agjencisë NOA. Shembja u konstatua në orën 10.00 në rrugën “Komandant Bardhi” në Kaçanik, konfirmuan burimet zyrtare nga Policia e Kosovës.

Si pasojë e shembjes se dheut është bllokuar një pjese e njërit shirit qarkullues të rrugës “Komandant Bardhi” në Kaçanik.

Njësitë emergjente të Kuvendit Komunal të Kaçanikut kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë intervenuar ne atë pjese te rrugës. Sipas raportit rruga është e kalueshme përmes njërit shirit dhe në të njëjtën rruge janë vendosur mburoja dhe është kufizuar njeri shirit i rrugës.

a.b/NOA

KOMENTE